TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


Lávakő készlet ( 45 darabos vagy 64 darabos )

Lávakő készlet ( 45 darabos vagy 64 darabos )
35 000 Ft

Kézzel csiszolt lávakövek.

A készlet tartalmazza:

2 db lávakő - 9x10 cm

8 db lávakő - 6x7 cm

10 db lávakő - 4,5x5,5 cm

10 db lávakő - 2x3 cm

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ős magyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át.
A masszázs speciális melegítő edényben, vízben felmelegített, 50 - 60 fokosra hevített, különböző méretű kövekkel történik. A nagyobb köveket a főbb energiaközpontok, csakra pontok mentén helyezzük el, a kisebbekkel pedig átmasszírozzuk a pihenni, relaxálni vágyó vendég testét. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, igazi masszázskülönlegességnek számít.
A lávakő hosszú ideig megőrzi a hőt, így a meleg hatására az illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak. A masszázs nyugodt környezetben, lágy, relaxációs zene mellett történik. A meleg kövek stresszoldó, nyugtató, energetizáló, a hideg kövek serkentő, stimuláló hatásúak.

A lávaköves masszázs élettani hatásai:
- javítja a keringést
- segít az izmok ellazításában
- felmelegíti a testet
- javítja a nyirokkeringést
- gyorsítja az anyagcserét
- enyhíti az izomfájdalmakat
- segíti a méregtelenítés folyamatát
- erősíti a kötőszöveteket
- stresszoldó hatású
- javítja a vese kiválasztását
- feloldja az izommerevséget
Webáruház készítés